måndag 8 mars 2010

snart 8 månader

Då har jag snart varit mamma i 8 månader, vad gjorde man innan... Njuter verkligen att vara hemma med Oliver. Dels är han otroligt snäll och det händer något nytt varje dag. Idag sov han igen hela natten efter att vi haft kräksjukan, somnade vid halv 8 igår och vaknade när Daniel gick till jobb i morse kl halv 6, var dock uppe 2 gånger och gav honom nappen. Bara hopas att detta håller i sig.

I fredags började babysimmet igen, skönt att vi inte var lika många som förra gången, denna gången var moster Johanna med. Oliver tyckte att det var jätte kul att bada, tror att våra bad i badkaret med att vi duschat honom över huvudet så han blir van vid att få vatten i ansiktet har hjälpt. För när vi torped dök, skickar barnet mellan sig under vattnet, så blev han inte hysterisk när han kom upp.


Oliver badar

Igår träffade vi fam Fridlund/Leek för en promenad i pålsjö skog. Vi gick till inhägnaden så att Flashen och Zaphira kunde springa av sig. Det var inte det lättaste att ta sig fram i pålsjö med barnvagn pga all is, men jag och Lotta kämpade på med våra. Efter Pålsjö skog fikade vi hemma hos Lotta och Richard, sedan så blev det Thai corners nr 25, vitlöksmarinerad oxfilé med wokade grönsaker, till middag. Lilla Nova blir en hel månad imorgon, Grattis tjejen!! Tänk att Oliver har varit så liten =) Vi grattar även Malin och Ted till lille Viggo!!

Lite bilder från den senaste månaden




Oliver och farmor

















Oliver i soffan med några av alla leksaker

















Självklart måste man tugga på allt =)













Oliver och pappa tramsar sig











Pappa och Oliver myser

1 kommentar:

  1. Så stor han har blivit :-) Hur länge ska du vara hemma med honom??
    Kram kram //Pau

    SvaraRadera