söndag 14 mars 2010

Oliver 8 månader & Raissa 3 år

Igår hade vi 2 födelsedags barn här hemma Oliver blev 8 månader och Raissa blev 3 år.













Oliver 8 månader







Raissa, bilden är tagen av Jessica på anbardiz.se



I fredags så hade vi fullt upp, vi började på BVC med vägning, mätning och BOEL test. Oliver vägde nu vid 8 månaders ålder 9630g och var 71 cm lång. BOEL testet fixade han galant. Efter BVC åkte vi upp till Bruces skog för att hundarna skulle få springa av sig i inhägnaden. Sedan bar det hemåt för att äta middag. Efter middagen åkte vi med till Ted och Maria för att mysa lite med lille Viggo.

Innan Babysimmet hann vi vända hemma med lite middagssömn, vid 17:30 hoppade vi ner i poolen på filborna. Oliver var på ganska bra humör, denna gången var det "dyk" från kanten, barnet ska sitta på kanten sedan så sjunger man en sång och när den är slut så "dyker" barnet ner i vattnet och under vattnet så vänder man barnet mot kanten så det första den ser när h*n kommer upp är stången som h*n så småningom ska söka sig mot. Inte Olivers favorit aktivitet men det gick bra.

Efter simmet åkte vi hem för att rasta hundarna sedan åkte vi hem till Helena, Erik och Linus där det bjöds på tacos och 2 övertrötta pojkar. Men det var jätte trevlig!!

Igår var Micke och Sophie här och åt god mat och tittade på melodifestivalen, Annas låt var jätte bra men tror inte att den går så bra i Oslo.





Oliver och pappa myser

2 kommentarer:

  1. Grattis till dem. Ni har haft det fullt upp i helgen låter det som, men det är skoj när det händer lite =) Kram kram

    SvaraRadera
  2. Grattis grattis till de båda :-)
    Hoppas allt e bra med er annars.
    *kram*

    SvaraRadera