måndag 14 december 2009

Ny blogg...

Då har jag skapat ytterliggare en ny blogg, men detta då jag inte kunde blogga från Daniels dator och där finns alla bilderna... Hur kul är det att blogga utan att kunna lägga upp några bilder.

Idag har vi varit på "drop-in" babysim med Oliver, han tycker att det är jätte kul de första 5 minuterna sedan så blir han jätte ledsen. Vet inte hur vi ska komma över detta han tycker om att bada badkar, där plaskar han som bara den. Men nu är det juluppehåll så får vi ser hur han tycker att det är efter jul.


























Oliver har hunnit bli 5 månader, det är så roligt att följa honom det händer nya saker hela tiden. Man märker hur han kollar in sin omgivning, just nu så är Flashen (hunden) det som är mest intressant och han blir jätte glad så fort han ser honom.


Vi har börjat med smakportioner och Oliver äter med stor apptit så det ska bli spännande att se vad han väger på fredag, då är det även dags att ta vaccination nr 2. På fredagkväll ska vi smygfira jul med fam hagert, då lilla syster och hennes pojkvän inte är hemma över jul så får vi fira julen en vecka tidigare.
Vill ni se fler bilder så finns dem på bildagboken.se vill ni se dem så får ni be om lösenord, maila till jhagert@yahoo.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar